tysdag 10. januar 2012

Jula er ute, men ikkje juleputene

Så var me i gong med 2012, får håpe at det blir minst like bra som 2011 for oss alle! Forrige helg vart jula rydda ut av huset her, men enno heng det visst litt igjen. Av alle dagar i året var det på vesle julaftan eg fann ut at me måtte ha juleputer. Behovet var så akutt at symaskin og egna stoff måtte dras opp frå det iskalde syrommet i kjellaren, og stova vart igjen omgjort til midlertidig systove endå eg hadde lova dyrt og hellig at det ikkje skulle skje. Takk og lov for tålmodige mannfolk! 
Fem sofaputer, inkludert Monsemann (den finaste av dei alle)
Juleputer blei det i alle fall, heile fire stykker, sydd av ymse gjenbruksstoff eg har hatt liggande. Og mens eg var i gang sydde eg like godt matchande vimplar til opninga mellom stova og kjøkkenet, skjønt dei har eg visst ikkje bilde av. Eg er i alle fall godt nøgd, og så er dei ikkje så utprega julete at dei ikkje kan vere sofafyll ei stund til. Av og til er det så godt med sånne prosjekt som ikkje krever så mykje konsentrasjon og likevel gjer litt ut av seg. Eg gler meg allereie til å lage nye putetrekk for å ønske våren velkomen. Kanskje i slutten av februar?

4 kommentarer:

 1. Herlige puter og herlig blogg!
  Jeg har ikke vært innom her før, men likte meg så godt. Følger deg videre jeg :)

  SvarSlett
 2. Helt herlige, og den femte :) Du er flink!

  SvarSlett
 3. Veldig fine puter!

  Det er ikke ull, dessverre...men veldig fin kvalitet bomull. Litt stivt, tror det er fordi det er helt ubrukt. Klarer du å grave fram noe fint voksstoff til meg så er det ditt ; D Det er jo egentlig bare det jeg trenger, vet du...

  SvarSlett
 4. Så flotte puter. Rart hvordan symaskinen tar tid og plass selv om man tenkte at man skulle la være :)

  SvarSlett