søndag 19. februar 2012

Håndlaga 2012


Då er endeleg nomineringa i gang til årets Håndlagakonkurranse! Mange huskar kanskje konkurransen i fjor, og i år gjentar me altså suksessen. Det var så gøy å sjå massevis med flotte bidrag, og oppdage fleire nye handlagafolk! No håpar me på at det blir like spennande i år, og at minst like mange tar turen innom og nominerar sine favorittar. 

I år er det 8 kategoriar; Redesign, Barn, Mann, Klær, Smykker, Hjem, Tilbehør og Bilde. Du kan nominere inntil to gjenstandar - ein sjølvlaga og ein frå nokon andre. Les meir om konkurransereglane her. Nomineringa varar til 12. mars, og alle som er med på dette er med i trekninga av finfine premiar.

Me har vore heldiga og fått med oss mange dyktige dommarar, dei skal velje ut ti finalistar i kvar sin kategori innan 30 mars. Etterpå blir det avstemning der alle kan vere med på stemmegivinga. 

Har du noko du er spesielt stolt av? Då syns eg du skal finne ein kategori som passar og nominere deg sjølv. Og i same slengen kan du nominere ein favoritt som nokon andre har laga. Og så håpar me sjølvsagt at de alle sammen vil hjelpe til med å spre det glade budskap!

3 kommentarer:

  1. Kjempegøy! Har dessverre vært litt overivrig i nomineringen, og klart å nominere to gjenstander fra samme person. Beklager...

    SvarSlett
  2. Dette blir gøy! Gleder meg til vi kan stemme!

    SvarSlett