tysdag 30. november 2010

Julegåvetips # 3 - Smekkesett, med utlodning!

Nok ei babygåve i økologisk bomullsflanell! Eg har laga til smekkepakkar i butikken i fire ulike variantar, av ein slik pakke kan ein sy ei stor smekke eller to små siklesmekker, samt ein gulpeklut som mor eller far kan ha over skuldra, og av restane kan ein lage ein liten koseklut til baby! I pakken legg eg ved mønster til enkle smekker (både store og små og med spiss og rund variant på dei små) og syforklaring til heile pakken. Smekkene og gulpekluten er like fine på begge sider, og har eit mellomlag av kvit flanell.
Pakken er å få med rosa eller turkis kaninmønster og rosa/brunt eller turkis/grønt uglemønster. Eg har sydd opp to testmodellar, den med kaniner over der eg laga to småsmekker er allereie gitt bort til ei lita niese med eit sikleproblem... Det andre settet eg har laga er av rosa uglestoff med brunprikkete bakside, her er det ei stor smekke i tillegg til gulpeklut og koseklut. Eg kom ikkje på nokon som kunne trenge dette, her er visst mest guttebabyar i mine kretsar for tida. Så då tenkte eg likegodt eg kunne lodde den ut her! Ønskar du deg eit slikt sett til babyen din? Eller kanskje du kjenner ei lita jente som treng noko slikt til jul? Legg igjen ein kommentar her så er du med i trekninga! Og hvis du i tillegg vil linke til meg enten her eller på facebook blir eg sjølvsagt glad for det. Eg kårar vinnaren her på bloggen om kvelden søndag 5. desember. Med dette sparkar eg i gang desember i Lin & Papirbloggen som ein skikkelig konkurransemånad (ja, eg veit eg tjuvstartar litt, men kvifor ikkje?). Kvar veke fram mot jul kjem eg til å legge ut nye konkurransar og utlodningar, så her er det berre å følge med!

Smekkepakkane finn du i butikken til 120,- kr stk!

4 kommentarer:

 1. Sidan eg sit her våken til langt på natt med min nesten nye baby som ennå ikkje har døgnrytmen heilt på plass passar det vel fint å slenge seg med i denne trekninga...?
  Fine smekker!

  SvarSlett
 2. åå, dette kunne jeg tenke meg til min lille gulpe/sikle gutt på straks 4 mnd (den 04 des)
  Du har så utrolig mye flott i bloggen din, legger ut dette på bloggen min jeg=)

  SvarSlett
 3. De er fine!
  nå er eg blitt en "følgere"

  SvarSlett
 4. Jeg blir gjerne med i trekningen!

  SvarSlett