fredag 12. august 2011

Fuglar

For ei tid tilbake skreiv eg om at eg jobba med fugleformer, og her er er nokre av resultata. Det er ganske langt frå ulldyra mine dette, dei tåler nok slett ikkje å leikast med! Men det er gøy å arbeide med dei, ta utgangspunkt i ein bestemt fugl og prøve å komme så tett opptil den som mogleg i forma. Den minste tar utgangspunkt i heipiplerka, og vadefuglen skal vere ei myrsnipe. Dei er sydde av ymse gjenbruksstoffer, og beina er av ståltråd. Myrsnipa sine bein har blitt surra med brun blomsterteip, heipiplerka stakkars har berre fått surra litt kopartråd rundt anklane. Men så er ho jo berre ein prototype også. Eg får sjå om det blir fleire, det er jo ein heil del arbeid med desse.10 kommentarer:

 1. Åh! Vil ha vil ha vil ha! Håper du lager sånne til butikken! :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig flotte de ble:D Men fy for en jobb det må ha vært.

  SvarSlett
 3. Synes disse fuglene var nydlige jeg Elisa!

  He..he...må le av det kaninbildet under her.
  Hærlig deillig!

  GO hælg!
  Klæm

  SvarSlett
 4. Jeg gir meg ende over! Himmel og hav så dyktig du er! Jeg er stum av beundring......

  SvarSlett
 5. Så utrolig fine!! Også digger jeg at du faktisk lager arter, ikke bare hvilkensomhelst fugl, hobbyornitolog som jeg er...skjønner det er mye jobb, men de der får du helt sikkert solgt om du gidder : D

  SvarSlett
 6. Nydelige! Jeg er utrolig imponert. Skikkelig veldig imponert.

  SvarSlett
 7. Gud så flotte fugler du har laget!! Kan tenke meg at det er en hel del arbeid med å lage dem ja, men det er det vel kanskje alltid når man starter med å lage noe nytt å må begynne helt på scratch med mønster og alt.

  Utrolig flotte!!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for fine kommentarar! Satsar på at det kjem fuglar i eplabutikken, eg veit berre ikkje når. Tid, tid, gi meg meir tid!

  SvarSlett
 9. Wow, desse fuglane var berre knalltøffe! Har du laga fleire av dei?

  SvarSlett