tysdag 14. juni 2011

Skjørtefint

I dag viser eg fram skjørt! Det høljar ned igjen her i Bergen, men blomstrete sommarskjørt kan ein gå med likevel. Barbro har sydd snurreskørt i grått, det må eg seie blei veldig vellukka:
 Her er eit kappeskjørt eg sydde til ei niese til jul (bilda er tatt i dårlig vinterlys, ikkje heilt optimalt):
Eg har for ein gongs skuld sydd noko til meg sjølv. Her for ei tid tilbake kjøpte eg boka "Sew Serendipity", og måtte berre sy ein av skjørtevariantane. Nydelig bok med lettfattelege og gode mønster, anbefalast! eg var redd dette skulle bli i overkant mykje blomar og rysjer, men eg syns det funkar. Det er definitivt det mest feminine plagget i skapet mitt for tida!
 
Jenta i huset var vilt begeistra, ho meiner mora har altfor lite rosa klede. Ho ønska seg sporenstreks eit skjørt ho også, og det fekk ho, sydd på same måte som det blå kappeskjørtet lengre oppe:
Har du lyst til å sy eit slikt kappeskjørt? Her har eg skildra korleis eg gjorde det, med steg-for-stegbilder.

Alle desse skjørta er sydde av økologiske bomullsstoffer frå Westfalenstoffe, som er på tilbud denne veka! husk også at du kan vinne stoffpakkar frå denne serien.

4 kommentarer:

 1. Kjempesøte sommerskjørt :)

  SvarSlett
 2. Jeg falt pladask for det feminine skjørtet - både fasongen og stoffene. Helt nydelig!! Minner litt om Container sine klær i stilen, og det er et av mine yndlingsmerker.Takk for titten her hos deg =)

  SvarSlett
 3. Søte skjørt, ja. Nå vil jeg også snart sy meg noe!

  SvarSlett
 4. Flotte skjørt, særleg det rosa/kvite du la ut på Sykroken!

  SvarSlett